Nejnovější recenze ze sekce Joysticky
- Dostupné
- Cena adekvátní
- Zpracování adekvátní
- Podpora adekvátní
- Věžím že dlouhá životnost při denním použití (zatím vlastním čtvrt roku - létám často)
- Nemožnost vypnout osvětlení plynové platformy bez softwaru
- Nutnost jako první rozebrat a promazat nějakým lubrikantem bez kyselin (např. pro potravinové použití) po té naprosto skvělá plynulost v minimálních pohybech (např. udržování vrtulníku)
Perfektní volba pro každodenní použití.
Jako první je nutno rozebrat joystick a promazat. Není to nic náročného a je třeba to brát spíš jako běžnou údržbu než chybu. Zde návod: https://forums.starcitizenbase.com...
- Levné
- Dostupné
- Pro občasné použití OK
- Pro Letadla naprosto OK (použití víceméně jen na zemi, v klidu)
- Při každém posunu pedálů se musí kalibrovat
- Celkem často blbne citlivost - musí se zkalibrovat (možná je na vině uložení na koberci)
- Pro vrtulníky bych volil vyšší standard. (použití v nejkritičtějších okamžicích vyžaduje citlivost, která zde není nejlepší)
Pedály bych doporučil lidem, kteří tráví v leteckých simulátorech méně času nebo létají pouze letadla. Pro každodenní použití bych doporučil poohlédnout po něčem, jako je tohle https://mfg.simundza.com/products . Sám se na ně chystám, jelikož patřím mezi denní uživatele.
- Splnil moje očekávání
- Lze snadno upravit pro leváky
- Robustní, kvalitní produkt.
- naprosto vyborne zpracovani - kvalitni materialy, design...
- konfigurovatelna funkce tlacitek
- dobra kompatibilita s X-Plane, ci Elite:Dangerous
- proste brutalni mnozstvi ovladacich prvku
- prisavky nejsou dostatecne efektivni
- Kvalitní senzory
- Úžasná přesnost
- Kovová konstrukce
- Spoustu tlačítek - dobrá replika
- "Stickness" - čas od času je třeba promazat
Tento joystick drží titul "nejlepší joystick na trhu". I po koupi, jako zkušený hráč simulátorů si myslím, že tento produkt pořád titul drží. Mám joystick warthog přes týden a nemám absolutně žádný problém. Cena je za kvalitu na správném místě. Den co den si na joystick zvykám, teprve po týdnu si už ani nedokážu představit, jak jsem mohl se svým starým joystickem vůbec hrát.
Joystick Thrustmaster T.Flight Stick X jsem si vybral na základě zkušeností z touto značkou.Používám též joystick Thrustmaster T16000M k mé plné spokojenosti.Joystick se mi osvědčil při mém létání na simulátorech War Thunder,Wings of Prey,IL-2 a na FSX.Nejsem žádný nováček v létání na simulátorech.Létám již mnoho let,a mimo jiné létám v reálu i s akrobatickými RC modely letadel. Joystick Stick X je naprosto vyhovující jak pro začátečníky tak i pro zkušenější.Pokud se jedná o cenu tohoto joysticku,patří cenově do střední třídy,Je tudíž přijatelná i pro ty,kteří hledají kvalitní a osvědčený joystick za dobré peníze.Určitě nebudou tímto joystickem zklamáni.
Dobrá volba
- Hodne funkci a tlacitek
- Kormidlo na pace
- zvlast plynova paka
- Po delši dobe zacne lepit guma na planove pace!pak se z toho stane mucholapka,zatim nevim jak vyresit asi budu muset gumu seskrabat :(
Pro fandu do letani..nutnost..mate na pace vse na co si vzpomenete.doporucuji.
Produkt mám krátce, zatím se seznamuji.
- Svítící LED...zcela na nic
- Zkoušel jsem asi na 4 hrách z toho se detekoval jenom u jedné, nepoužitelné. Bohužel musím zůstat u tradiční kombinace mys+klávesnice
- Kvalitní bezkontaktní senzory pro Pitch and Roll osy
- Množství tlačítek a horní klobouček který je velmi užitečný
- VELMI nekvalitní senzor pro osu Yaw (kontaktní "čína" potenciometr) který má jen omezenou životnost.
Vlastním už celkem tři tyto joysticky (společně s ovladačem výkonu jehož kvalita je naštěstí docela slušná), které používám pro hraní Elite Dangerous, a u všech se objevil problém s náhodnými chaotickými signály pro osu Yaw které prakticky znemožňují tuto osu používat. Nejdříve jsem si myslel že je to záležitost používání,ale po tom co u posledního se problém objevil měsíc po koupi jsem začal hledat info na netu a našel jej (google). Výrobce o této "vlastnosti" mlčí a zákazník tak problém zjistí až po čase. Osobně bych si již tento joystick nekoupil, jeho cena neodpovídá kvalitě a zveřejněné technické údaje jsou nedostatečné.
- Počet ovládacích prvků
- přesnost, citlivost
- malé vůle
- nastavitelný uchop podle dominantní strany (levák/pravák)
- podsvícení mi přijde zbytečné
Nejsem žádný profesionál. Začal jsem létat na logitechu extreme 3D PRO a musím říct, že tohle je jednoznačně posun do jiného levelu. Joystick jsem pořizoval do DCS a jsem maximálně spokojen. Létám vrtulníky i letadla.
- super nemá chybu
- precizní ovládání
- s neoriginalnim (free) sw pro nastavení krivek velmi precizní a spolehlivé.
- vyrazne mene citlivy yaw
- originální target sw je šrot (náhodné odpojování) ... naštěstí existuje free alternativa
Thrustmaster T.16000M FCS Hotas 2960773
Přidáno: 23. září 2017
(naposledy upraveno 23. září 2017)
Zakoupeno v PENTA CZ s.r.o.
- Přesnost
- Počet tlačítek
- Pro někoho může být posuvník plynu
Mechanismus posuvníku plynu je přesný, ale je pro mě poměrně těžké posunout ovládání například na 50%, kdy ve hře Arma3 je 50% 0 u rotoru vrtulníku, pokud se netrefím (a většinou netrefím) klesám nebo stoupám, aniž bych chtěl. Ale to jsem předpokládal již podle obrázků. Výrobce taktéž prodává páku výkonu jako extra zboží, takže se není ani čemu divit.
Celkově super koupě a nelituji jediné koruny.
- za tu cenu velmi dobrý joystick
Jelikokož hraji war thunder a rád používám letadla,tak jsem si jej koupil a po pár úpravách v ovládání se mi s ním už docela dobře létá.Nikdy jsem joystick nepoužíval,tak mi chvíli bude trvat než jej plně dostanu do ruky.
Ale jinak dobře sedí v ruce,nezvedá se ze stolu při mých manévrech,celkově vydařený.
- Rail system
- Množstvo ovladacích prvkou
- 8 way hat a analogová páčka s tlačítkom
- Ergonómia
- Dalsia ovládacia osa formou uší
- Low profile
- Opravdu nic
V kombinácii s Cobra defender M5 výborná hotas zostava.
- Hall senzory, neuvěřitelná přesnost snímání polohy, bezkontaktní snímání - žádné mechanické opotřebení senzorů polohy páky
- ideálně pevný střed páky, přesný a určitý
- přesný chod i v ose Z (bez samovolného osy Z při pohybech v osách X a Y)
- nemá force feedback (hodnotím velmi kladně)
- spousta tlačítek (12 základna, 4 páka)
- 4 osy - páka X,Y,Z(směrovka), a plyn
- perfektní základna, která se nepohybuje po stole
- možnost přimontovat ke stolu (v základně jsou vlisovány matky)
- obouručnost - jednoduchá úprava pro leváka
- potenciometr plynu je krátký a hlavička má takový tvar, že při klopení páky k sobě blokuje pohodlné snížení hodnotu plynu. (jde vyřešit jinou plastovou hlavičkou).
- ergonomie tlačítek na páce by mohla být o něco lepší (zvláště umístění tlačítka sekundární střelby)
- nelze vypnout podsvícení základny (lze upravit, ale příjdete o záruku)
Nová revidovaná verze páky Thrustmaster T.16000M https://joysticky.heureka.cz...
Podle mě je i přes své chyby jednou z nejlepších pák na trhu. Je přesná jako atomové hodiny, hraní s ní jde snadno, a doporučuju ji. Plyn jde vyřešit také samostatnou plynovou pákou, která se dá dokoupit, její kvalitu ale nemám a nehodnotím. Považuju se za náročného uživatele a u mě zatím obstála. Předchozí verze má zelené podsvícení a změněny jsou zřejmě jen kosmetické. plastové prvky (spínač střelby, hlavička potenciometru plynu)
Doporučuju všem letcům.
Zobrazuji 101 - 120 ze 190 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...10 Další »